Fri frakt & service


Artikelnummer:
to2016ego-1

Batavus Torino E-Go 400Wh 2017

16 995 kr
Storlek
Beställ
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:
Leveranstid: 3-5 dagarTorino 2017 har fått en ny ram, nytt 400wh-batteri, nya förbättrade bromsar och Shimano Nexus växelregale

Cykeln är prisvärd, lättanvänd och passar till alla typer av turer. Tack vare att cykeln har utvecklats i samarbete med hjärtmedicinsk expertis har den en mjuk acceleration och är skapad för att främja den dagliga motionen.
Cykeln har ett stabilt system med en användarvänlig display. Motorn är placerad i framhjulet och är har fem olika assistansnivåer. På så vis kan du själv bestämma vilken hjälp du vill ha oavsett stigning. Power Assist ger dig extra skjuts i tunga backar och när du vill leda cykeln underlättar Walk Assist.
Cykeln är utrustad med smarta detaljer som hjälper dig i din vardag. Att hoppa på och av cykeln är enkelt då ramen har ett lågt insteg. Du kan justera styrstammen så att du får en bekväm sittposition. Dessutom har cykeln en rymlig korg och ett styrlås som gör det smidigt att parkera, även om korgen är fullastad.
Torino E-go tillverkas i flera ramstorlekar. Fråga din återförsäljare om hjälp för att hitta den storlek som passar dig bäst.


Färg: mörkbrun
Ram: Aluminium - integrerad kabeldragning
Växlar: Shimano Nexus 7
Bromsar: Bak: fotbroms Fram: Nexus rullbroms
Styrstam: Justerbar
Sadelstolpe: Aluminium
Framgaffel: Aluminium
Handtag: Läder
Sadel: Komfort
Stöd: Single-leg
Batteri: 11,6 Ah Li-Ion, 36 V/400Wh upp till 100km körsträcka / Uppladdningstid upp till 5 timmar
Motor: Borstlös, 250W inbyggd i navet på framhjulet
Assistanssystem: PAS, Power Assist System - effekten regleras beroende på vridmomentet. Smidig hantering via kontrollpanelen som sitter på styret, 5 olika assistansnivåer
Övrig utrustning: Stöd, pakethållare, korg, belysning och ringklocka


Produkter