Livstids servicegaranti:

Som kund hos Pedalogerna har du alltid livstids servicegaranti på nya cyklar köpta hos oss.
Servicegarantin är personlig och tillhör dig som förstahandsköpare av cykel och som registreras hos oss, vid cykelköp online eller i butiken.

Service av cyklar måste förbokas över telefon eller vid besök i butiken. Detta då vi behöver ha kontroll över antalet cyklar i verkstaden för att erbjuda effektiv och korrekt service. För att vi ska kunna erbjuda bästa service på din cykel vill vi också att den är rengjord vid inlämning. Servicegarantin ersätter inte vardagligt underhåll som tvättning och smörjning av cykeln. 

Servicegarantin täcker arbetstid för allmän service som justering av växlar, bromsar och övriga komponenter samt byte av slitdelar (kedja, kassett, drev, vevparti, vajrar och höljen, rulltrissor och bromsklossar) som köps av oss i samband med service.

Servicegarantin täcker inte service av stötdämpare vilket debiteras enligt gällande prislista.

Servicegarantin täcker inte byte av: styrlager, lager i nav, vevlager, ekerbyten, däck, styrlager, växlar, bromsar, däck och slang mm.
Vi ovan nämnda service sker en debitering enligt prislista. För service av cyklar som omfattas av servicegarantin debiterar vi dock max 450 kr.

Allmänt - Då vi har begränsad plats i butik och verkstad har vi inte möjlighet till någon längre förvaringstid för färdigservad cyklar utan ser att dessa hämtas efter överenskommelse. Vi förbehåller oss rätt att ta ut en förvaringsavgift på 50 kr/dygnet vid fall där cyklar inte hämtas inom rimlig tid.

 

Produkter