Köp- och leveransvillkor

Priser
Moms ingår i priset med f.n. 25%.

Betalningsalternativ

Mot faktura utställd av Bikesports SWDK AB559004-3757(gäller Orbea Colnago Botecchia & Progress) och övrigt av Pedalogerna HB, 969654-7786. Fakturan ställs ut efter levernas med 5 dagars betalningstid.

Leveranstid
Normal leveranstid är cirka 3-10 dagar. Under högsäsong kan det ta längre tid.

Leveranssätt
Vi skickar beställningar som postpaket/brev/övrigt eller med din specificerade leverantör.
​Cyklar skickas med DHL till hemadressen.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Frakt
Cyklar; Fraktfritt

Tillbehör & delar under 500kr; vi debiterar en reducerad fraktavgift på 99 kr per beställning oavsett antal.
Fraktfritt för beställningar över 500 kronor.
Samtliga cyklar skickas fraktfritt.

 

Reklamation och returrätt
Det är alltid garanti på de produkter du köper (1-5 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

 

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid specialbeställda varor. Dvs varor vi tar hem för din räkning. Detta infattar alltså varor som inte finns i weblager och inte finns för omgående leverans med 1-5 dagar leveranstid) Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se
 

Priser
Alla priser gäller tills vidare och inkluderar moms med 25%. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

 

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket & brev 14 dagar eller längre), så fakturerar vi dig 550 kr gällande tillbehör & 1500 kr gällande cyklar för vårt arbete med hantering av varorna och dom fraktkostnader vi får.

 

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Produkter